Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Το «Travel Channel» στα νησιά του Βορείου Αιγαίου - *Travel Chanel* visited Chios and Lesvos Islands, GreeceΑφιέρωμα του καναλιού στη φυσιογνωμία και την παράδοση της Λέσβου και της Χίου.

Το συνεργείο για τις ανάγκες της εκπομπής "Flavors of Greece" η οποία είναι αφιερωμένη στις ομορφιές, στην παράδοση, στη γευσιγνωσία, στη φυσιογνωμία και στην αρχιτεκτονική των νησιών του Βορείου Αιγαίου, φιλοξένησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η εκπομπή που θα προβληθεί πανευρωπαϊκά από το γνωστό τηλεοπτικό σταθμό "Travel Channel", αποτελεί
ουσιαστικά ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στα νησιά της Λέσβου και της Χίου και πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του ΕΟΤ, Διεύθυνση Μεγάλης Βρετανίας.

Οι συντελεστές της εκπομπής φιλοξενήθηκαν τις ημέρες του Πάσχα στη Χίο και άντλησαν υλικό από τον Κάμπο με τη Γενοβέζικη Αρχιτεκτονική του, από τα Περιβόλια και από τα Μαστιχοχώρια και φυσικά από τον παγκοσμίως γνωστό
ρουκετοπόλεμο τη βραδιά της Αναστάσεως στο Βροντάδο. Τις τελευταίες ημέρες, η εκπομπή ξεναγήθηκε στη Λέσβο, όπου και πήρε πλάνα από τα Ιαματικά Λουτρά του Πολιχνίτου, αλλά και από τον τρόπο παραγωγής του ούζου.


tovima.gr