Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Θεσσαλονίκη - Cheap Flights to Thessaloniki


Κλείστε online φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ταξίδι στην πόλη του έρωτα και του βαρδάρη. 
Στο e-airtickets.gr μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη και να κάνετε online κράτηση εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια επιλέγοντας μέσα από δεκάδες διαθέσιμες πτήσεις της Aegean και της Olympic Air.
 
Πώς θα φτάσετε στη Θεσσαλονίκη

 
Η απευθείας πτήση από Αθήνα προς το αεροδρόμιο ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (SKG) της συμπρωτεύουσας διαρκεί λιγότερο από μια ώρα και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην Aegean και την Olympic Air, όπως επίσης και ανάμεσα σε πολλές πτήσεις που εκτελούνται κατά την διάρκεια της ημέρας. Πτήσεις  προς Θεσσαλονίκη εκτελούνται και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως απ’ τη Μυτιλήνη, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σάμο, την Καλαμάτα και την Κέρκυρα. Αναζητήστε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις πτήσεις στο e-airtickets.gr

 
Μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη

 
Για τη μετακίνησή σας από το Αεροδρόμιο ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄ προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης επιλέξτε το λεωφορείο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ή ταξί. Όσο αφορά τη μετακίνησή σας μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης επιλέξτε την αστική συγκοινωνία με συχνά δρομολόγια κατά την διάρκεια της μέρας. Η κίνηση στην πόλη είναι αρκετά αυξημένη οπότε καλύτερα να αποφύγετε το αυτοκίνητο.

 
Πού να πάτε στη Θεσσαλονίκη

 
Αφού προμηθευτείτε αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε την εκεί διαμονή σας. Η Θεσσαλονίκη ως μια πόλη με μεγάλη ιστορία θα σας δώσει την ευκαιρία να την γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την επίσκεψή σας σε μερικά από τα μουσεία που προτείνουμε.
Κάποια από αυτά είναι το Αρχαιολογικό μουσείο της Θεσσαλονίκης, το Λαογραφικό και Εθνολογικό μουσείο του Μακεδονικού αγώνα, η Δημοτική Πινακοθήκη της Θεσσαλονίκης όπως επίσης αξίζει την επίσκεψή σας και το μουσείο Κινηματογράφου όπου είναι μέρος του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Χωρίς αμφιβολία, το ορόσημο της πόλης είναι ο Λευκός Πύργος , οπότε θαυμάστε τον από κοντά, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι Βυζαντινές εκκλησίες της Θεσσαλονίκης όπως ο Άγιος Δημήτριος και η Αγία Σοφία. Τέλος, η Θεσσαλονίκη ισούται με νυχτερινή ζωή, με ωραίο φαγητό και με πολλές βόλτες στο κέντρο της πόλης. Clubs, Cafes και πολλά ουζερί θα βρείτε στα φημισμένα λαδάδικα, στην Νέα κρήνη και στο Μύλο.

 
Κρατήσεις εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη

 
Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του e-airtickets.gr, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου