Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αθήνα-Δυναμική παρουσία θα έχει η Ελλάδα στην διεθνή έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ - International Tourism in Israel


Πρόσφορο έδαφος για την πρώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος εκτιμάται ότι θα παράσχει η διεθνής τουριστική έκθεση "International Mediterranean Tourist Market 2011"
(ΙΜΤΜ) που θα πραγματοποιηθεί στις 8 με 9 Φερουαρίου 2011 στο Ισραήλ και στην οποία ο ΕΟΤ θα δώσει το "παρών" με ελληνικό περίπτερο.
Παρουσία και της πολιτικής ηγεσία του τουρισμού αλλά και παραγόντων της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, θα επιδιωχθεί αύξηση των τουριστικών ροών από την ισραηλινή τουριστική αγορά προς την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν πργραμματισθεί συναντήσεις με Tour Operator's, σε μια στιγμή που η ανάσχεση των τουριστικών ροών προς την Αίγυπτο λόγω της πολιτικής κρίσης, αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την Ελλάδα να αυξήσει εφέτος τον αριθμό των τουριστών της, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Hatta Γιώργος Τελώνης.
Το 2010 σημειώθηκε μια εντυπωσιακή αύξηση 200% στους τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα από το Ισραήλ φτάνονοντας τους 250.000, τη στιγμή που σε μερικά ελληνικά νησιά παρατηρήθηκε μια αύξηση κατά 500% των Ισραηλινών τουριστών. Στόχος της ισραηλινής κυβέρνησης είναι να διπλασιαστεί ο αριθμός των Ισραηλινών τουριστών στην Ελλάδα μέσα στον επόμενο χρόνο.
Στην εφετεινή έκθεση που θα στεγαστεί στο συνεδριακό κέντρο του Τέλ Αβιβ, οι διοργανωτές της ΙΜΤΜ προωθούν τη Νεκρά Θάλασσα στην εκστρατεία για την ανάδειξη της σε ένα από τα 7 παγκόσμια θαύματα της Φύσης (New7Wonders).


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου