Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα - Marina Flisvos




Φέτος, η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα, για να υποδεχτεί τις γιορτές με πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες. Την  Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 17:30 και υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής, φωταγωγήθηκε το δωδεκάμετρο δέντρο της Μαρίνας σε μια εντυπωσιακή τελετή με πυροτεχνήματα. Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της Μαρίνας περιλαμβάνουν ξυλοπόδαρους, κλόουν, ξωτικά, "Χριστουγεννιάτικη μπάντα με Καρυοθραύστες", ενώ face-painting καλλιτέχνες θα "ζωγραφίζουν" τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων μεταμορφώνοντας τους σε ξωτικά, νεράιδες και ταράνδους.

Ο Aγιος Βασίλης, ο οποίος καταφθάνει στη Μαρίνα μέσω θαλάσσης, θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους, ενώ το μεγάλο ταχυδρομείο της Μαρίνας θα συλλέγει καθ`όλη τη διάρκεια των γιορτών τα γράμματα με τις επιθυμίες τους.

Στη Μαρίνα Φλοίσβου θα λειτουργούν καθημερινά η παγοπίστα της Μαρίνας για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιφάνειας 450 τ.μ., από τις 11:00 έως τις 23:00, ένα μεγάλο παραμυθένιο Carousel 24 θέσεων για τα παιδιά από τις 11:00 έως τις 22:00, ενώ ο παιδότοπος Volta Fun θα είναι ανοιχτός για να υποδέχεται τους μικρούς του επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 18-19/12/10, 25-26/12/10, 01-02/01/11, καθώς και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, με πολλές θεατρικές παραστάσεις, μαριονέτες σε διάσημα παιδικά παραμύθια, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφιές, face-painting, ενώ πάντα παρών θα είναι ο Aγιος Βασίλης πρόθυμος για φωτογραφίες και παιχνίδια με τα παιδιά.


Greece4seasons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου