Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γευστική Δοκιμή Κρασιών στην Κομοτηνή - Wine Tasting in Komotini


Τα 38 μέλη της Οίνοι Βορείου Ελλάδος προσκαλούν τους επαγγελματίες και τους φίλους του κρασιού στην εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του  βορειοελλαδίτικου αμπελώνα "Τα ΒορΟινά", για ένα απολαυστικό ταξίδι οινογνωσίας.

Πρόκειται για τη γνωστή εκδήλωση της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (με το νέο διακριτικό τίτλο "Οίνοι Βορείου Ελλάδος"), που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και φέτος, για πρώτη φορά στην Κομοτηνή.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης, θα συναντήσουν τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς-μέλη της Ένωσης, μεταξύ των οποίων και τα νέα μέλη, θα δοκιμάσουν τα φρέσκα και παλαιωμένα κρασιά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, πειραματικές ετικέτες, φρέσκα κρασιά του τρύγου 2010 και αμπελοοινικά αποστάγματα.

Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να ενημερωθούν για το οινοτουριστικό δίκτυο των "Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" και τα επισκέψιμα οινοποιεία που μπορούν να γνωρίσουν από κοντά σε κάποιο οινογευστικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο οίνου με θέμα "Το κρασί από το αμπέλι στο τραπέζι, βασική εκπαίδευση". Tο σεμινάριο οίνου, απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης. 

greece4seasons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου