Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πάσχα στις Σπέτσες! - Easter Spetses!



ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ έκπληξη περίμενε την Τατιάνα, όταν στο ρομαντικό δείπνο που απολάμβανε με τον πρίγκιπα Νικόλαο εκείνος της πρότεινε να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα στην Ελλάδα.

Η Τατιάνα, που δέχτηκε αμέσως με μεγάλη χαρά να ακολουθήσουν την οικογένεια, έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ότι λατρεύει την Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται Ελληνίδα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι επιθυμία και των δύο να το καθιερώσουν, ειδικά μετά το γεγονός ότι η Τατιάνα ασπάστηκε την Ορθοδοξία.

Όπως είναι φυσικό, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία πληροφορήθηκαν με μεγάλη χαρά την απόφαση των παιδιών τους να τους ακολουθήσουν. Σύσσωμη η οικογένεια σκοπεύει να κάνει Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο ο Νικόλαος και η Τατιάνα.

Ανήμερα του Πάσχα θα απολαύσουν ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία, καθώς τόσο ο Νικόλαος όσο και η Τατιάνα είναι λάτρεις της χώρας μας αλλά και των ελληνικών εθίμων. Η αγάπη τους για την Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη που όχι μόνο σκέφτονται να εγκατασταθούν μελλοντικά στη χώρα μας, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Πιστοί και φέτος στο νησί

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία έχουν πλέον καθιερώσει την άφιξή τους λίγο πριν από το Πάσχα στο νησί των Σπετσών προκειμένου να περάσουν εκεί τις γιορτινές μέρες. Αλλοτε μαζί με τα παιδιά τους και άλλοτε μόνοι τους, ο Κωνσταντίνος και η Αννα Μαρία κανονίζουν από την αρχή της άνοιξης με τους φίλους τους πώς ακριβώς θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

«Ερχονται συνέχεια το Πάσχα τα τελευταία χρόνια. Τους έχουμε πάντα κοντά μας αυτές τις μέρες», δηλώνει στη Real life ο δήμαρχος Σπετσών Βασίλης Κονταξάκης, ο οποίος διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τα περισσότερα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. Φυσικά, η άφιξη του Νικόλαου με τη σύζυγό του Τατιάνα φέτος το Πάσχα -το πρώτο που θα περάσουν ως παντρεμένοι- θα φέρει άλλον αέρα στις Σπέτσες, όπου, όπως κάθε χρόνο, θα περάσουν πατροπαράδοτα τις άγιες μέρες.

www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου