Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Ηράκλειο - Travel to Crete



Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο, τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και 5η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Πραγματοποιείστε ένα ταξίδι στην πόλη της τέχνης και των γραμμάτων, στην πατρίδα του Καζαντζάκη, του Ελύτη και του Θεοτοκόπουλου. Στο e-airtickets.gr θα βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο με όλες τις αεροπορικές εταιρίες. Χρησιμοποιείστε την φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την πτήση που σας ενδιαφέρει.
Πως θα φτάσετε στο Ηράκλειο / Πτήσεις προς Ηράκλειο
Το Ηράκλειο διαθέτει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του νησιού, ”το Ν.Καζαντζάκης” (ΗΕR) και απέχει περίπου 5 χλμ. απο το κέντρο της πόλης. Πτήσεις εκτελούνται καθημερινά απο την Αθήνα προς το Ηράκλειο με την Olympic Air και την Aegean, ενώ αραιότερα απο την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια για Ηράκλειο νωρίς και πετάξτε με τους φθηνότερους ναύλους.
Μετακίνηση στο Ηράκλειο / Συγκοινωνίες
Για την εξυπηρετησή σας απο το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς το κέντρο της πόλης και για την μετακινησή σας μέσα στην πόλη μπορείτε να επιλέξετε ταξί ή λεοφορείο. Για την μετακινησή σας εκτός πόλης θα χρειαστείτε ΚΤΕΛ. Ακόμα μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο σε πολύ χαμηλές τιμές.
Που να πάτε στο Ηράκλειο / Αξιοθέατα
Εάν το ταξίδι σας γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες σας προτείνουμε κάποιες απο τις πιο όμορφες παραλίες του Ηρακλείου. Μερικές απο αυτές είναι η Αμμουδαρά ( Αμμώδης παραλία κοντά στο κέντρο της πόλης), την Ακτή Καρτερός, το Κόκκινο Χάνι( μια απο τις πιο δημοφιλείς παραλίες της πόλης), τα Μάταλα ( την γνωστή σε όλους παραλία απο την δεκαετία του 60) και τέλος την κόκκινη Άμμος.
Για την ξεναγησή σας μέσα στην πόλη του Ηρακλείου προτείνουμε το ιστορικό μουσείο της Κρήτης και το μουσείο φυσικής ιστορίας. Συνεχίστε στην πλατεία Ελευθερίας, τη μεγαλύτερη πλατεία του Ηρακλείου, όπου εκεί βρίσκεται το Αρχαιολογικό μουσείο με εκθέματα της Μινωικής Κρήτης. Επισκεφτείτε την Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και θαυμάστε απο κοντά το συντριβάνι με τα λιοντάρια. Ακόμα αξίζει την επισκεψή σας το παλιό ενετικό λιμάνι και το ενετικό φρούρειο στην είσοδο του λιμανιού καθώς και ο ναός του Αγίου Τίτου και η δημοτική πινακοθήκη.
Τέλος, κάντε βόλτα στον εμπορικό πεζόδρομο στην οδό Δαιδάλου και πιείτε τον καφέ σας σε ένα απο τα πολλά μαγαζιά στην οδό Κοραή. Δοκιμάστε τοις παραδοσιακές γεύσεις στα όμορφα ταβερνάκια του Ηρακλείου και διασκεδάστε σε κάποιο bar ή club της πόλης.
Κρατήσεις εισιτηρίων για Ηράκλειο Κρήτης
Για να βρείτε και να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης του e-airtickets.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου