Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

‘weekendair’ ναύλοι από την Olympic Air - Cheap AirticketsΗ Olympic Air εισάγει στην ελληνική αγορά μία νέα ιδέα: κρατήσεις της τελευταίας στιγμής με ειδικούς χαμηλούς ναύλους .

Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air θα επιλέγει για εσάς 9 weekendair προορισμούς στους οποίους θα σας ταξιδεύει με ναύλους weekendair.

Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας (3 προορισμοί στο εξωτερικό και 6 στην Ελλάδα).
Οι τελικοί ναύλοι απλής μετάβασης ξεκινούν από €53 για το εσωτερικό & από €69 για το εξωτερικό, με αναχώρηση από την Αθήνα, και €35 για το εσωτερικό και €59 για το εξωτερικό, για επιστροφή στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων, περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις (φόρους, επίναυλο καυσίμων και service fee).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air, 801 801 01 01 από σταθερό και +30 210 3550 500 από κινητό ή από το εξωτερικό.

greece4seasons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου