Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ονούρ-Σεχραζάτ: «Σκοπεύουμε να ερχόμαστε συχνά στην Ελλάδα»


Για το ταξίδι τους στην Αθήνα αλλά και για το αν θα έμεναν μόνιμα στην Ελλάδα μίλησαν στο περιοδικό «People», οι πρωταγωνιστές της Τούρκικης σειράς «Χίλιες και μια νύχτες», Halit και Bergϋzar.

«Πρώτη φορά που ήρθαμε...
... στην Ελλάδα ήταν φέτος το καλοκαίρι που κάναμε διακοπές στα νησιά σας (μου άρεσε πάρα πολύ η Μύκονος!) και η δεύτερη τώρα, στην Αθήνα, έπειτα από πρόσκληση της πρεσβείας μας και του ΑΝΤ1. Σκοπεύουμε, όμως, να ερχόμαστε συχνά, γιατί αγαπήσαμε πολύ την Ελλάδα και νιώθουμε σαν στο σπίτι μας εδώ. Άλλωστε, η γιαγιά μου ήταν Κρητικιά», δήλωσαν οι ηθοποιοί.
Όσο για το αν θα μπορούσαν να μείνουν μόνιμα στη χώρα μας, ο Ηalit και η Bergϋzar είπαν ότι δεν θα τους πείραζε να μείνουν για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά είναι δύσκολο λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

«Δεν θα μας πείραζε να μείνουμε για μεγάλο διάστημα. Για την ακρίβεια, θα θέλαμε να μείνουμε πολύ περισσότερο από δύο μέρες, αν δεν είχαμε υποχρεώσεις και δεν μας έλειπε ο γιος μας. Για πάντα δεν ξέρω, γιατί η ζωή μας είναι στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε κι εμείς παραδοσιακοί άνθρωποι. Οι οικογένειες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Είμαστε όλοι μαζί, με τη γιαγιά, τις θείες, τα ξαδέλφια μας. Δεν ξέρω αν θα αντέχαμε για πάντα μακριά τους».

http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου