Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Μια «all inclusive Escape» εμπειρία στα ΚαλάβρυταΤο «Αll inclusive Escape Kalavrita» είναι η απόλυτη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής, συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με την εταιρία εναλλακτικού τουρισμού «4 Seasons Outdoor» που οργανώνει όλες τις δραστηριότητες.

Οι διαδρομές για το πρόγραμμα του hiking που έχουν επιλεγεί, είναι καλά σηματοδοτημένα μονοπάτια, τα περισσότερα από αυτά είναι κομμάτια από το γνωστό ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 και διαθέτουν πληθώρα μικρών θησαυρών φυσικού κάλλους. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές είναι αυτή στο Βαλβούσι, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου η διαδρομή περνάει μέσα από το μαγευτικό ελατόδασος. Επίσης, η διαδρομή που ξεκινάει από το Μάζι και μέσα από ένα αρχαίο μονοπάτι καταλήγει στον νερόμυλο,  τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και τα πλατάνια στο Πλανητέρο, αλλά και η διαδρομή που ξεκινάει από τη γραφική Ζαχλωρού και ανεβαίνει μέχρι το Μέγα Σπήλαιο και τον ψηλό σταυρό.

Τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τις υπαίθριες δραστηριότητες, το πρόγραμμα θα αντικαθίσταται με δωρεάν είσοδο στο σπήλαιο Λιμνών των Καστριών, το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος καθώς και γευστική δοκιμή στο οινοποιείο Τετράμυθος με δώρο μια φιάλη κρασί.


Το γνωστό σε όλους πρόγραμμα all inclusive που εξασφαλίζει ανταγωνιστική τιμή χωρίς εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη, είναι πλέον η παγκόσμια τουριστική τάση. Αντίστοιχα, οι εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους τα τελευταία χρόνια αφού όλο και περισσότεροι αναζητούν επαφή με το βουνό και το φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με μια υγιεινή και ευχάριστη άσκηση. Ο συνδυασμός αυτών, οδήγησαν στην δημιουργία του νέου πακέτου που μπορούμε όλοι να το απολαύσουμε στα Καλάβρυτα με τιμές από 55 ευρώ το άτομο all inclusive! Την πρωτοβουλία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων αγκάλιασαν οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν για να περάσετε μοναδικές στιγμές στα Καλάβρυτα.

Το πακέτο έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στον Έλληνα τουρίστα και η φιλοσοφία του πρωτοποριακού εγχειρήματος αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Ευθύμιου Βαζαίου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. «Ο ελληνικός τουρισμός είναι η δύναμή μας. Με γνώμονα της οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ελκυστικό πακέτο για όλους και να δώσουμε την ευκαιρία στο κόσμο να ξεδώσει, να ξεχαστεί και να περάσει όμορφα», δηλώνει ο κύριος Βαζαίος και συμπληρώνει: «Η Ελλάδα μας έχει σπάνιες, ξεχωριστές ομορφιές. Ελάτε να ανακαλύψτε τα Καλάβρυτα. Συνδυάστε τη διασκέδαση με την Ιστορία, τις φυσικές ομορφιές με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα “γεμίσει” και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες».


Το πακέτο «Αll inclusive Escape Kalavrita» ξεκινά να διατίθεται on-line από τις 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2011 ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξανά το αντίστοιχο πρόγραμμα «Αll inclusive ski» για τη χιονοδρομική περίοδο 2011-2012. Η αγορά του πακέτου «Αll inclusive Escape Kalavrita» πραγματοποιείται μέσω του www.kalavrita-ski.gr, της ιστοσελίδας του χιονοδρομικού κέντρου αλλά και από επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία.
Για περισσότερες πληροφρίες σχετικά με το πρόγραμμα επικοινωνήστε: 6942 55 99 96 / events@kalavrita-ski.com
 

kalavrita-ski.gr