Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αεροπορική σύνδεση Βόλου-Βιέννης !!! - Flights Vienna - Volos



Νέα πνοή στην τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα από την Κεντρική Ευρώπη και ιδιαίτερα από την Αυστρία, αναμένεται να δώσει η έναρξη στις 21 Μαΐου των νέων πτήσεων Βιέννη-Βόλος-Βιέννη που θα γίνονται από την αυστριακή αεροπορική εταιρεία "Lauda Air" και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο μέχρι και την 1η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Αυστρίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η νέα αυτή αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος πολλών διοργανωτών ταξιδιών που επιδιώκουν τον εμπλουτισμό του προγράμματός τους με νέους, μη κορεσμένους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.


Το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ βρίσκεται ήδη σε επαφή με γνωστούς ταξιδιωτικούς παράγοντες στην Αυστρία για την προώθηση της περιοχής του Πηλίου και γενικότερα της Θεσσαλίας, ενώ πρόσφατα διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ταξίδι ομάδας Αυστριακών δημοσιογράφων στην περιοχή.

 

Η περιοχή του Πηλίου είχε γίνει ευρέως γνωστή στο αυστριακό κοινό με την προβολή της διάσημης πλέον ταινίας "Μάμα Μία", που συνδέει την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μιούζικαλ με την Ελλάδα και το Νομό Μαγνησίας, όπου έχουν γίνει και τα γυρίσματα, σε δεκάδες αυστριακούς κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2008. 

Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από μισό εκατομμύριο Αυστριακοί τουρίστες κάθε χρόνο και η Αυστρία, σε απόλυτους αριθμούς, βρίσκεται στην όγδοη θέση από πλευράς αφίξεων ξένων τουριστών στη χώρα μας, ενώ, σε αναλογία με τον πληθυσμό της -- 8,3 εκατομμύρια κάτοικοι -- βρίσκεται στην πρώτη θέση.
 
demi-zouzounews.blogspot.com